Navodila in servis

Servis na domu

Servis
na domu

Doživljenjska garancija

Doživljenjska
garancija

Osebna dostava

Osebna
dostava


Navodila in servis

Registracija

Če ste pred kratkim kupili nov Big Green Egg, ga ne pozabite registrirati z uporabo spodnjega obrazca, da izkoristite našo obsežno servisno in garancijsko storitev. Registracija je preprosta in traja le nekaj minut.

Montaža

Preden začnete: odprite embalažo in preverite, ali vsebuje priročnik in vse dele Big Green Egg 2XL. 1. korak: Začnite s pritrditvijo ene strani tečaja na spodnji črni obroč. Uporabite priložene vijake in matice.
Čestitamo! Vaš 2XL je pripravljen za uporabo!

Uporaba

Ste sestavili svoj Big Green Egg in že komaj čakate, da ga prižgete? Z veseljem vam bomo razložili, kako čim bolje uporabiti svoj EGG in kako uporabljati 4 priljubljene tehnike kuhanja (pečenje na žaru, indirektno kuhanje, dimljenje in peka). Hitro boste postali Big Green Egg strokovnjak!

Servis in garancija

Stojimo za kakovostjo naših izdelkov, (modeli in dodatki). Do današnjega dne je vsak Big Green Egg temeljito pregledan, preden zapusti tovarno. Ta inšpekcijski pregled nam zagotavlja, da je naš izdelek najvišje kakovosti in najboljši te vrste. Če pa karkoli poči, nudimo odlične garancijske pogoje in prvovrstne storitve.

Rezervacija servisa na domu

Nekega dne boste morda potrebovali pomoč pri BGE. Z veseljem opravimo servis na vašem domu ter vas sočasno naučimo, kako vzdrževati svoj BGE!

Cena: 50€

brez DDV

* Cena zajema strošek pregleda na vaši lokaciji.

** Cena servisa se lahko spreminja glede na zahtevnost popravila. Cena ne vključuje nadomestnih delov za vaš BGE, vendar zajema le strošek pregleda na vaši lokaciji.

*** Za servis termina se lahko vaš želeni datum spremeni. V vsakem primeru bomo vstopili v stik z vami.

BGE NOVICE

Če želite prejemati najbolj slastne novice, vas vabimo, da postanete del družine BGE.

Sofinanciranje